Sjekk/Bestill domene                                                                              Kontrollpanel   Tips en venn   Send Mail    Sidekart    Hjem    

     
 

Websider

 
   
   
   
   

 

 

Websider

Hva skal man med egen webside?
Vår påstand er at nesten et hvert firma trenger en webside. Det er like naturlig som å stå oppført i telefonkatalogen.
Flere og flere bruker internett som verktøy for å finne frem til leverandører, varer og tjenester. På internett har du muligheten til å presentere ditt firma slik du vil at kundene skal oppfatte det. Vår filosofi er at en gjennomtenkt webside skal gi kunden lyst til å kontakte deg, dersom du har det produktet han eller hun leter etter. Sammen med trykksaker og annen reklame bør websiden gi et helhetlig inntrykk.

Trenger man et eget domene?
Du kan selvfølgelig legge hjemmeiden din på http://home.sol.no/~dittfirma/, men dette gjør den ikke særlig lett å finne. Mailadressen blir i dette tilfelle dittfirma@oslo.online.no
http://www.dittfirma.no er den logiske løsningen. Denne adressen gjør det enkelt å finne websiden din, så lenge man vet firmanavnet.
Mailadressene kan du bestemme selv. For eksempel: navn@dittfirma.no. Velger du webhotell fra oss kan du ha flere mailadresser, uten at dette koster noe ekstra.

Hva gjør jeg hvis "mitt" domene er opptatt?
Du har mange muligheter til å registrere domenenavn utenom .no. Vi registrer over 30 forskjellige toppdomener. Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne med å finne det domenet som passer deg.

Fakta om internett i Norge:
I følge Norsk Gallup har 2,5 millioner nordmenn over 13 år har tilgang til Internett.
1,2 millioner nordmenn bruker Internett hver dag.
82 % av aldersgruppen 20 til 39 år har internettilgang.

© 2000-2006 DEVCO