Sjekk/Bestill domene                                                                              Kontrollpanel   Tips en venn   Send Mail    Sidekart    Hjem    
Designer HandbagsChristian Louboutin Pumpsmulberry handbags ukchanel handbags replicatory burch flatsLouis Vuitton Handbagsonitsuka tiger by asicsdesigner handbags ukhandbags ukchanel bags

     
 

Nyheter

 
   

Nyheter

På denne siden vil du finne nyttig informasjon om våre kampanjer eller andre nyheter som angår deg som kunde.
Du kan også velge å abonnere på vårt nyhetsbrev DEVCO News.

DEVCO

SISTE NYTT:

26. februar 2007
Microsoft faser ut Fronpage Extensions på Linux/Unix
I og med at Microsoft ikke lenger kommer med sikkerhetsoppdateringer til Frontpage ser vi oss nødt til å terminere støtte for Frontpage på Linux/Unix. Dersom du bruker Frontpage uten å benytte Frontpage sine muligheter for dynamisk innhold, gjestebok, tellere og lignende vil du fremdeles kunne bruke Frontpage ved å publisere via FTP og ikke HTTP som tidligere.

Dersom du fremdeles har fullt behov for Frontpage er dette fremdeles tilgjengelig på Proff Windows plattform.

Vi minner om at Frontpage som teknologi og plattform er på vei til å fases ut av Microsoft i sin helhet og vi anbefaler derfor at man ser på andre alternativer som for eksempel Microsoft Expression Web Designer.

01. august 2006
Vi halverer prisen på registrering av en del domener
Vi halverer prisen på registrering av .no, .com, .net, .org, .biz og .info domener. Ny pris er nå kun 49,-

08. juni 2006
VIKTIG: Varslet nedetid lørdag 17.06.2006
Vi skifter serverlokale den 17.06.06. Dette vil medføre nedetid på alle servere fra kl 18:00 og utover natten.

Nedetiden for den enkelte server vil avhenge av om man ligger blant de første eller de siste serverne som blir satt inn i de nye rackene. Vi vil arbeide så effektivt som mulig og søke å gjøre nedetiden så kort som mulig.

Vi flytter til Digiplex (www.digiplex.no) for å få bedre sikkerhet. Vi får da et eget brannsikkert datarom som ikke deles med andre kunder av Digiplex. Fleksibiliteten øker i den forstand at vi raskere kan switche mellom ulike linjeleverandører. Driften av Digiplex er sertifisert under ISO 9000:2000.

Nedetiden inngår ikke i oppetidsgarantien da dette er varslet nedetid.

11. januar 2006
Vi senker prisene på domeneregistrering
Vi fortsetter nyttårsfeiringen med å senke prisene på registrering av de mest brukte domenene. Registrering av .no, .com, .net, .org, .biz og .info koster nå kun 99,-

1. januar 2006
Vi senker prisene på domener og webhotell
Vi feirer det nye året med å senke prisene på domener og webhotell.

10. februar 2005
Vi har flyttet!
Fra 10. februar 2005 er vår adresse:
Bakkeveien 20B NO-1415 Oppegård
Telefon: 67 41 11 80
Telefaks: 67 41 11 81

20. desember 2004
Vi senker prisene på .nu domener
Vi innleder julen med å kutte prisene så det monner.
Registrering .nu: Før 690,- Nå 249,-
Årsavgift.nu: Før 450,- Nå 299,-

11. juli 2004
Nå lanserer vi gratis spamfilter og virusfilter !
Vi tilbyr nå gratis spamfilter og virusfilter på alle våre webhotell. Vi gjør oppmerksom på at eksisterende kunder selv må gå inn å skru på dette på hver enkelt e-post konto via kontrollpanelet.

11. juli 2004
Bedre statistikkverktøy for Proff hotellene
Nå lanserer vi AWStats på våre Proff webhotell. Dette er et mye mer detaljert statistikkverktøy enn Webalizer, som vi hittil har benyttet. Vi vil beholde Webalizer slik at du fortsatt kan benytte dette hvis du ønsker det.
Vi gjør oppmerksom på at eksisterende kunder må gå inn og skru på dette i kontrollpanelet.
Adressen til AWStats er http://dittdomene.no/awstats

13. mars 2004
Vi senker prisene på .se domener
Registrering av .se koster nå 249,- (Tidligere 449,-) Årsavgift er nå 299,- (Tidligere 349,-)

17. februar 2004
Nå kan du registrere domenenavn med Æ, Ø og Å
Nå er det åpnet for å registrere domenenavn med alle norske tegn. For en oversikt over hvilke domener som støtter dette kan du klikke på linken under.
Les mer

13. mars 2004
Vi gratulerer Ski Golfklubb med nye nye hjemmesider
I dag ble de nye sidene til Ski Golfklubb lagt ut. Sidene er et sponsorprosjekt. DEVCO står for webhotell, database-moduler og koordinering av prosjektet.
Les mer

30. november 2003
Ny nyhetsdatabase
Vi har fått ny nyhetsdatabase. I denne forbindelse har vi kun lagt inn en utvalg av de tidligere nyhetene. Disse har alle fått datoen 30. november 2003.

30. november 2003
Nå hjelper vi deg med oversetting av tekster
I forbindelse med etablering eller oppdatering av innhold på web er det ofte nødvendig å oversette tekster. I denne forbindelse har vi nå tilknyttet oss denne type kompetanse innen følgende språk: Engelsk - Norsk, Norsk - Engelsk, Svensk - Norsk.

16. mai 2003
Vi utvider kapasiteten på Proff hotellene uten å øke prisen
Vi dobler kapasiteten på det minste hotellet fra 300MB til 600MB. Vi utvider det mellomstore hotellet fra 600MB til 1100MB. Det største utvides fra 1100MB til 1600MB. Eksisterende kunder må be om oppgradering.

30. november 2003
Utvidet tilbud på Proff webhotell:
Vi gjør nå en del endringer på Proff webhotell. Nå kan vi tilby enda flere tjenester og mer diskplass. De viktigste nyhetene er: .
-Støtte for IMAP mailkontoer.
-Mer plass. 300, 600 og 1100MB.
-I tilegg til MS-SQL støtter vi nå også MySQL.

14. August 2002
Nå kan du registrere www.dittfirma.oslo.no:
14. august 2002 ble det åpnet det for registrering av domenenavn under 477 nye stedsnavn.
Alle organisasjoner som ønsker et domenenavn som viser lokal tilknytning, kan registrere seg under adressen stedsnavn.no. I tillegg kan kommuner og fylkeskommuner opprette portaler med adressen www.stedsnavn.no, www.kommunenavn.no og www.fylkeskommunenavn.no.
Dette utvider muligheten for bruk av stedsnavn i internettadresser både for kommuner og private. Selv om det blir opprettet en portal under www.stedsnavn.no, vil navnet likevel være åpent for registrering av underdomener. Dermed kan Volda kommune få opprette en portal med adressen www.volda.no, mens Hansen AS i Volda kan få registrere www.hansen-as.volda.no hvis han ønsker et domenenavn som viser hvor firmaet hører hjemme.